Da, ne-am cumparat caiac! In sfarsit.

Cel putin pentru Andrei, care si-a dorit de mult timp acest lucru. Eu insa sunt ceva mai noua in domeniul asta. Ce pot sa spun? La 2 zile dupa intoarcerea din Cipru, am cautat pe site-ul celor de la Decathlon caiac. Andrei l-a rezervat in magazinul din Vivo si miercuri eram cu el in living – umflat si dadeam din pagaie. I-am trimis si o poza mamei si asteptam sa vedem reactia. M-a sunat si radea in hohote. Hiu! Mom you rock!

A doua zi, dupa job am zis ca asta e acum. Ne-am luat inima in dinti si am plecat la Tarnita. Era prima oara cand am fost acolo. Da, shame on me. Dupa 9 ani de Cluj sa ajung la Tarnita. But better late than never. Ideea e ca foarte greu am gasit o portiune de mal de unde sa ne putem lansa cu caiacul. Se pare ca 80% din mal e privat. Serios?!!? In fine. Am gasit o portiune wild and free de unde ne-am lansat. Evident ca prima oara vazandu-ma in mijlocul lacului m-am panicat putin. Dar lucrurile s-au calmat dupa cateva minute. Era prea frumos peisajul sa nu te bucuri de el.

Am vaslit, am facut febra musculara a doua azi si deja prindeam aripi. Hai sa il testam si in alte zone. Zis si facut. In weekend am fost la ai mei acasa si evident ca am luat si caiacul cu noi. Am fost la Colibita si a fost the best day. De ce? Pentru ca am traversat lacul de-a latul de 2 ori!! Well, stiu ca pentru unii nu e big deal, dar pentru mine e ceva destul de huge. Culmea culmilor e ca seara cand am ajuns acasa, ne-am dat seama ca ne-am prajit rau de tot. Nu ne-am prajit in Cipru la 37 de grade Celsius si ne-am prajit intr-o zi pe lacul Colibita. Awesome. Not.

Ce pot sa spun dupa primele plimbari cu caiacul?

  • Sa nu uitati de crema cu SPF!! Now we know. Only now. Awesome!

Author

Write A Comment