And here we are. Am ajuns in Larnaca. E ora 5 dupa-masa si soarele straluceste pe cer. Ne arde. Stiu ca e mult spus, dar e o diferenta huge fata de temperaturile din Romania. Am iesit din aeroport si ne indreptam spre biroul de inchirieri. Am inchiriat un Nissan Pixo de la Sixt. Spre surprinderea noastra, e un roman la biroul de inchirieri care ne da un Kia Rio. Foarte tare. Ne intreaba unde mergem. Pai cum unde? Vizitam toata coasta de sud. Hope so.

Partea cea mai dificila a fost condusul pe partea stanga. Cred ca ne va lua ceva timp sa ne obisnuim cu asta. Eram pe banda de viteza pe autostrada, nu pe prima banda. Muzica cipriota de la radio si entuziasmul ca suntem in sfarsit aici, are the guilty ones. In Cipru, toate masinile inchiriate au numere de inmatriculare rosii, tocmai pentru a fi recunoscuti de ciprioti si sunt numite “masini capcane”.

Cazarea e tot in Larnaca. Apparently we are big fans of Airbnb. Am avut noroc sa avem parte de un apartament exact ca in poze, which is awesome, avand in vedere ca ne-am bookuit cazarea cu 4 zile inainte sa plecam din tara. Deci, tin sa precizez – este plin de pisici. Nu doar unde suntem cazati – btw, sunt 9 pisici. Este plin de pisici pe strada. Anyway vedeta e Hitler. Asa am botezat-o.

Ce pot sa spun? Ni se pare foarte frumoasa Larnaca. E doar prima zi. Well, too much to say prima zi. Practic mai sunt cateva ore pana ne bagam la somn. Ce ne-a impresionat pana acum e ca de-a lungul soselei e plin de leandrii infloriti, palmieri, tui. Jeez. All kind of plants. Sincer, we really really like it. Cyprus you rock by now!

Dupa ce am lasat rucsacurile, ne-am dus pe plaja. Am mers pe Mackenzie Beach. Pentru cei care nu stiti, e plaja surferilor, unde petrecerile tin pana in zori. Si noi am prins un mini-concert, if you can say so. Nu am stat prea mult pe acolo. Am preferat sa ne plimbam pe plaja, sa ne bucuram de apus si apa. Care era destul de rece, if you ask me.

TIPS

Avion – bilete prin Wizz – 796 lei, 5 zile, 2 persoane

Cazarea a fost destul de ieftina – am bookuit un apartament prin Airbnb in Samou Galatia Court Pyla – 596 lei, 4 nopti  https://www.airbnb.com/rooms/23280117?s=51

Masina – inchiriata de la Sixt – https://www.sixt.com/ – 373 lei inchiriere si 186 lei asigurare pe 5 zile. Pretty, prettyyyy good

travel! enjoy every second of freedom

Author

Write A Comment